BİGEP KAPSAMINDA 5,6,7. SINIFLARA YÖNELİK HIZLI KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Dört temel becerimizden biri olan okuma becerisini geliştirmek ve öğrencilerin okuma-anlama hızını arttırmak amacıyla BİGEP kapsamında 5,6 ve7. Sınıflara hızlı kitap okuma yarışması düzenlenecektir. Bu yarışmada hem süreç hem de ürün değerlendirmesi esas alınacaktır. Öğrencinin ilk günden yarışma tarihi gününe kadarki gelişimi takip edilecektir. Böylece öğrencinin kitapla tanışması ve dil becerileri geliştirmesi sağlanacaktır. Sonuçta kitapsız yaşamak; kör, sağır, dilsiz yaşamaktır.

AYYDOĞDU İMAM HATİP ORTAOKULU BİGEP KAPSAMINDA 5,6 VE 7.SINIFLAR İÇİN HIZLI KİTAP OKUMA YARIŞMASI!

5.SINIFLAR: 08.01.2024

6.SINIFLAR: 09.01.2024

7.SINIFLAR: 10.01.2024

ÖDÜLLERİMİZ!

BİRİNCİYE AKILLI SAAT

İKİNCİYE SIRT ÇANTASI

ÜÇÜNCÜYE KIRTASİYE SETİ

YUKARIDA BELİRTİLEN TARİHLERDE HER SINIF DÜZEYİNDE BELLİ BİR SÜRE TUTULARAK BU SÜREDE TOPLAMDA KAÇ KELİME OKUDUĞUNUZ HESAPLANACAKTIR. HIZLI OLAN KAZANSIN!